Workshop Systemisch werken


 

Workshop Systemisch werken                                                                                                

Zaterdag 12 juni 2021

 

 

 

Alle ruimte voor jouw vraag
Er is alle ruimte om je vraag voor een opstelling in te brengen. Je vraag kan gaan over gevoelens van verdriet, van boosheid, van onmacht, kan gaan over je verlangen naar meer eigenheid, meer autonomie, meer durf, meer naar buiten treden, meer inzicht in jezelf.  

 

Zoals Rainer Maria Rilke zegt:

 

"We moeten leren de vragen zelf lief te hebben, als boeken geschreven in een volkomen vreemde taal om dan ooit, zonder het te weten het antwoord binnen te leven".

 

Familie-opstelling

Een familie-opstelling is een prachtige methode om een antwoord te vinden op je vraag. In een familie-opstelling worden elementen uit jouw vraag in de ruimte opgesteld met behulp van representanten. De beweging van de representanten laat vaak al zien waar je vraag mee te maken heeft.

Vaak laat een opstelling een thema uit je systeem zien, waar je je niet zo van bewust was. Er kan iets getoond worden, waardoor je een helder inzicht krijgt in wat er speelt of gespeeld heeft in je systeem van herkomst. We zijn ons niet zo bewust van de dynamieken tussen onze ouders en hun ouders. De kracht van de methode van familie-opstellingen is het verkrijgen van een inzicht in de verborgen dynamieken. 

Dit inzicht kan ons behulpzaam zijn bij ons eigen proces, bij onze eigen ontwikkeling. 

 

Aanmelding

Je kunt je opgeven door het Aanmeldingsformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info[at]cheironcoaching.nl of naar whmwolters[at]gmail.com.

 

Locatie 

De workshop vindt plaats in 'Cordium, centrum voor groei en ontwikkeling', in De Ruyterstraat 65 te Nijmegen, op 10 minuten loopafstand van NS-station Nijmegen.

We starten om 10:00 uur en ronden zo tegen 17:00 uur af.

Vanaf 09:30 uur is er koffie en thee, en rond de klok van 13:00 uur is er een lunch.

De kosten voor deelname als representant of waarnemer zijn € 25,00 en voor wie een vraag voor een opstelling inbrengt zijn de kosten € 105,00.

 

 

Hartelijke groet en ik verwelkom je graag op 12 juni 2021. 

 

Wim Wolters

Trainer, coach, begeleider

Cheiron Coaching Nijmegen

 Naar boven